Hvad er Hantwerk?

Hantwerk er personlighed. Her er plads til alle. Vi har højt til loftet, fokus på helhedsoplevelsen, personlighed og den gode stemning. Alle bestillinger foregår i vores store bar med 17 ølhaner og 4 hjemmelavede sodavand. Det gør den fordi vi glædeligt uddeler smagsprøver på vores hjemmelavede øl, sodavand eller vores store udvalg i vine, så vi i fællesskab finder frem til lige netop den drikkevare du bedst kan lide. Du bliver kyndigt vejledt af vores dygtige øltjenere, der kan give dig anbefalinger baseret på dine smagsløg eller et godt match til det du skal spise.

Vi har baseret vores madkoncept ud fra gastropubbens fokus på velsmag, velpassende til øl. Menukonceptet er enkelt med få, men velsmagende retter. Herudover har vi vores deleretterkoncept, som er kokkens kreative legeplads, hvor vi skifter menuen hver 4-6 uge og giver plads til nye, spændende kreationer med fokus på de danske årstider og sæsoner.

Maden

{"key":"a6"}

Kendetegnene er rustikke, enkelte og
velsmagende retter der passer til det store
udvalg i spændende øl.

Øllet

_DSC6168

Vi serverer øl brygget af Humleland, hvis bryggeri ligger lige bag baren. Det er brygget med omhu, kærlighed og gavmilde mængder humle.

Vinen

_DSC6342

Al vin er egenimport af VinDanmark. På den måde er mellemhandlerne skåret væk, hvilket kan mærkes i prisen.

Selskaber

Hold din fest hos Hantwerk
Vi tilbyder unikke lokaler med masser af personlighed og 3 passionerede leverandører under samme tag.
VinDanmark og Humleland udgør tilsammen Hantwerk. I nært samarbejde med SurfAgency kan vi tilbyde forskellige events, inden eller efter jeres besøg på Hantwerk.

Julefrokoster

Vi tilbyder en lækker julemenu og løsninger med ad libitum vin og øl
Læs mere og kontakt os hvis vi skal stå for firmajulefrokosten eller den festlige aften i vennegruppen.

Ølsmagninger

Vi tilbyder private ølsmagninger. Perfekt til firmaarrangementet, polterabend eller en tur ud med vennegruppen

LÆS MERE

Ø-hop

Ø-hop er for dig, der ønsker en aften hvor du kan læne dig tilbage og nyde selskabet omkring dig.

I starter aftenen på rustikke og hyggelige VinDanmark med bobler og snacks, derefter venter en kort gåtur og enten to- eller 5-retters menu på KP5. Aftenen rundes af på Hantwerk med en after dinner drink i form af øl, vin eller drinks. Læs mere om Ø-Hop via dinnerbooking.

LÆS MERE

Gavekort

Køb et gavekort som du kan bruge både hos VinDanmark, Hanwerk, KP5.
Den perfekte gave til personen der elsker god mad, drikke og masser af hygge

KØB I WEBSHOP

Det siger andre om os

Det nye øl-sted direkte ud til kajkanten i fiskerihavnen. Rustikt, men flot. Masser af forskellige spændende øl på hanerne – og der er mulighed for smagsprøver, inden man køber. Hele dette hjørne af Aarhus er ved at blive byens nye in-sted
– VINDER AF BYENS BEDSTE

Denmark’s game-changing craft beer scene is not confined to the capital. For proof, sidle up to the rough wooden bar of HantWerk, a drinking and dining destination that opened in February in a former engineering hall beside the old harbor.
NY TIMES

Rå charme på havnen
Hantwerk, en ny øl- og vinbar direkte ud til vandet i Aarhus Lystbådehavn, har potentiale til at blive et insted i byen…
– JYLLANDS POSTEN

Åbningstider

Onsdag: 16.00 – 22.00 (køkkenet åbner 17.00)
Torsdag: 16.00 – 22.00 (køkkenet åbner 17.00)
Fredag: 12.00 – 23.00
Lørdag: 12.00 – 23.00

Fødevarestyrelsens kontrolrapport:
Humleland Hantwerk