Øllet

Øllet på Hantwerk er brygget af vores husbryggeri Humleland, der brygger lige bag baren. Det er brygget med omhu, kærlighed og gavmilde mængder humle. Det er med fokus på kreativitet, højt niveau og det gode håndværk.
Vi serverer alt vores øl på fad og serveres i to glasstørrelser eller i en kande til at dele.
Humleland brygger også vores sodavand.

Det er også muligt at købe Humlelands øl med hjem på Hantwerk eller online her:
https://www.humleland.dk/

Månedens øl

VATNISSEN
Session Pilsner Alc. 4,7 % – IBU*: 22

VatNissen Session Pilsner – en ren og enkel øl med diskret krydret smag og aroma fra den tyske humle Perle som siden 1978 har været en af de mest populære tyske humler. Aromahumlet med den nyere tyske humle Huell Melon.
40.- 25cl/60.- 40cl/200.- 150cl

JuleTøsen
Vienna Lager Alc. 5 % – IBU*: 20             
JuleTøsen, en sød og let drikkelig ”tørstslukker” brygget med udgangspunkt i wienerøl, i Danmark bedre kendt som en ”Classic”. Lidt mere maltet og sød end pilsneren, let ristet malt giver masser af karamel smag. En ren og enkel øl med diskret smag og aroma fra tysk Perle og New Zealandsk Nelson Sauvin humle.
40.- 25cl/60.- 40cl/200.- 150cl

DEN SORTE NISSE
Schwarzbier 5 % – IBU*: 20
Sort som julenatten fylder denne øl dit glas med ristede malte og en eftersmag af lakrids og krydret bitterhed fra tysk Perle og Northern Brewer humle. Bitterheden giver et perfekt modspil til den fede julemad. Den Sorte Nisse maler julen rød og i det rette lys er denne sorte øl faktisk rød.
40.- 25cl/60.- 40cl/200.- 150cl

 

GRANFÆTTEREN
IPA m. Gran,  6,6 % – IBU*: 40
En Granfætter IPA er selvfølgelig brygget med friske sitka granskud. For at give gransmagen et ekstra boost har vi i år humlet med et mix af amerikansk Chinook og Idaho Gem som i fællesskab giver en krydret smag og aroma af citrus, grapefrugt og fyrnåle. Alle humler er tilsat i whirlpool efter kogning og som tørhumle i gærtank for at holde bitterheden lavt i denne julede fætter.

45.- 25cl/65.- 40cl/230.- 150cl

DEN STIVE NISSE
Belgisk Quadrupel , 8,6 % – IBU*: 30

Belgisk Jule Quadrupel 2020. Denne kraftige og fyldige øl, efterlader varme og velbehag i kroppen, mens smagen balanceres med tysk Huell Melon som bitterhumle og tysk Callista som aromahumle. Masser af malt, rosiner og mørk kandis er med til at give denne øl aroma og smag med associationer til karamel, rosiner og mørk frugt.
45.- 25cl/65.- 40cl/230.- 150cl

JULESÆSONEN
Imperial Saison m. granskud  11 % – IBU*: 40
JuleSæsonen blev brygget første gang i julen 2015 i vores lille bryghus som dengang havde til huse i Risskov ved Aarhus. Vi holder liv i traditionen og har igen i år valgt at en af årets juleøl skal smage af det vi alle forbinder med jul, nemlig juletræet. Stærk og varmende vintersaison med friske granskud fra de midtjyske juletræsplantager. Humlet med Citra, Nelson Sauvin og Mosaic. God frugtig restsødme og en let syrlighed fra den franske saisongær.

45.- 25cl/65.- 40cl/230.- 150cl

*IBU = International Bitterness Units
Du finder endvidere et stort udvalg af øl på vores tavle i baren.