Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

BOOK BORD

Hantwerk Smørrebrød

KARTOFFEL 99,-
Kartoffel med løvstikkemayo, skalotteløg, ristede løg, purløg.

SPRØD FISKEFILET 119,-
Stegt fiskefilet fra Clausens, med grøn remoulade og krydderurtesalat.

PARISERBØF 129,-
Bøf med kapers, løg, peberrod, rødbeder og æggeblomme.

ROASTBEEF 119,-
Slagter Roastbeef med remoulade, friterede løg, peberrod og surt.

Vi anbefaler 2 stk/per person
(Serveres kl. 12-15)

A La Carte

FISH N’ CHIPS 178,-
Friteret hvidfisk fra Clausens fisk, med tatarsauce.
Serveres med pommes frites.

KLASSIK TATAR 198,-
Klassisk tatar af okseinderlår med sprødt og urter.
Serveres med pommes frites.

SLAGTER RIBEYE 328,- (serveres fra kl. 17)
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise,
Serveres med pommes frites og grønt.

RABARBERTÆRTE 68,-
Rabarbertærte med vaniljeis.

Køkkenet anbefaler

BRYGGERENS FROKOST
2 valgfrie smørrebrød + 1 smageplanke (4 x 15 cl øl)
2 9 8,-  (Gælder kl. 12-15/ begrænset periode)

RØDSPÆTTE
Fyldt rødspætte med romanesco kål, jordskokker, kartofler og en brunet smørsauce.
1 7 8,-

Køkkenets åbningstider:

Onsdag-Fredag 17.00 – 21.00

Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00

Bar Hapser

RØGEDE MANDLER
JALAPENO FLÆSKESVÆR
GROVE CHIPS
OLIVEN
1 stk 40,-  / 3 stk 100,-

SURDEJSBRØD 29,-
med friskbagt surdejsbrød med pisket smør.

GROVE FRITTER 58,-
vælg mellem alm/spice mix og 2 forskellige dip

2 SLIDERS 98,-
Mini burger med saftig hakkebøf, cheddarost, tomat og syltede agurk.

Hantwerk All-In

FÅ DET HELE OG SPAR EN MASSE..
HANTWERK ALL-IN giver dig alt det bedste fra både vores køkken og vores bryggeri:

  • Velkomst bobler og mandler
  • 3-Retters sæson menu
  • 3-Retters ølmenu fra Humleland
    3 tilpassede øl fra eget prisvindende bryggeri
    (Alternativt vinmenu +60 kr.)

ons–tors  3 9 8,- / spar  2 0 0,-

Vigtigt: menu skal forudbestilles ved booking af bord
Findes også i vegetarisk udgave

3-Retters Sæsonmenu

LAKS
Confiteret laks med kærnemælksemulsion og selleri.

GRIS
Øl-braiseret spoleben med mos, saltbagt rødbede og syltet mini-porre.

SKOVBUND
Spongecake med hibiscus-myntesorbet, honeycomb og krystalliseret chokolade.

ons–tors  2 9 8,- / fre–lør  3 4 8,-

Vigtigt: 3-retters menu skal forudbestilles ved booking af bord.
Findes også i vegetarisk udgave