Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

DELERETTER
Vores store stolthed og kreative legeplads er vores menu der er delemadsbaseret.
Den består af fem retter, serveret over tre omgange, men tre små velsmagende forretter anrettet og serveret som delemad og en tallerkenserveret hovedret og dessert. Menuen skifter jævnligt og er baseret på de danske sæsoner med en god portion inspiration fra hele verdens køkkener.

Er i 8 eller flere skal maden forudbestilles.

BOOK BORD
8+ PERSONER

A La Carte

SCHNITZEL
Paneret so-mørbrad, ansjos mayo, kapers, parmesan og salat 158,-

TATAREN
M. estragon mayo, rodfrugtchips og revet æggeblomme 158,-

FISH & CHIPS
M. Grove fritter, ærtemos og tartar sauce 158,-

GRØN SOMMERRISOTTO
M. hasselnødder, cremet ost og vilde urter 158,-

Den Lette Sult

GROVE FRITTER
m. urtemayo eller spicy chili mayo  54,-

HUMMUS
Brændt karry hummus m. franske kartofler og friske grøntsager 68,-

HANTWERKS SUNDAY
Vaniljeis, karamelsauce og knas 68,-

2 KUGLER IS
M. kakao crumble 48,-

Deleretter

5 X DELERETTER – 298,pr. kuvert

Skal vælges af hele selskabet

Den kan bestilles fra kl. 17.00 – 20.45

Køkkenets åbningstider:

Tirsdag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00
Onsdag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00
Torsdag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00
Fredag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00
Lørdag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00