Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

BOOK BORD

– Bar Hapser –

RØGEDE MANDLER
JALAPENO FLÆSKESVÆR
GROVE CHIPS
OLIVEN
1 stk 40,-  / 3 stk 108,-

– Småt –

SPRØDE FRTTER 58,-
med dip.

LUN FRISKBAGT BRØD 45,-
med olivenolie og havsalt.

TAPASBRÆT 175,-
friskbagt brød med italienske delikatesser og tapenade.

DAGENS SØDT 68,-

– Jon’s signatur pizza –

PIZZA MARGHERITA 158,-
San Marzano tomater, Fior di Latte, basilikum, olivenolie, revet parmesan.

KARTOFFELPIZZAEN 158,-*
Mascarpone, kartoffel, rosmarin, Fior di Latte, hvid trøffelolie, +salsiccia 25,-*

PISTACIE OG MORTADELLA Jon’s favorit 158,-
Mascarpone, pistaciesmør, Fior di Latte, mortadella, pistacienødder, basilikum.

SWEET N’ SPICY 158,-
San Marzano tomater, Fior di Latte, ventricina, nduja, løgkompot.


I nært samarbejde med Jon Daniel Edlund

web: jonsmadklub.dk – insta: jondanieledlund – youtube: pizzajon

– Køkkenet anbefaler –

RØRT TATAR & FRITTER 178,-
Klassisk tatar af okseinderlår fra Nørre Søby med sprødt og urter og en blomme på toppen. Serveres med sprøde fritter og dip.

UGENS HVIDFISK 238,-
Ugens hvidfisk fra Clausens med sæsonens grønt, kartofler og beurre blanc.

– 3-Retters Sæsonmenu –

RØRT TATAR
med frisesalat og jordskokkechips.

UGENS HVIDFISK
med sæsonens grønt, kartofler og beurre blanc.

TIRAMISU
Klassisk Tiramisu, sødt, bittert og cremet.


ons–tors  2 9 8,- / fre–lør  3 5 8,-

Vigtigt: 3-retters menu skal forudbestilles ved booking af bord.
Findes også i vegetarisk udgave

– Hantwerk All-In –

FÅ DET HELE OG SPAR EN MASSE..
HANTWERK ALL-IN giver dig alt det bedste fra både vores køkken og vores bryggeri:

  • Velkomst bobler og mandler
  • 3-Retters sæson menu
  • 3-Retters ølmenu fra Humleland
    3 tilpassede øl fra eget prisvindende bryggeri
    (Alternativt vinmenu +60 kr.)

ons–tors  3 9 8,- / spar  2 0 0,-

Vigtigt: menu skal forudbestilles ved booking af bord
Findes også i vegetarisk udgave

Køkkenets åbningstider:

Onsdag-Fredag 17.00 – 21.00

Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00