Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

BOOK BORD

Hantwerk Smørrebrød

SOL OVER GUDHJEM 109,-
Røget sild, purløg, løg og æggeblomme.

SPRØD FISKEFILET 119,-
Stegt fiskefilet fra Clausens, med grøn remoulade og krydderurtesalat.

PARISERBØF 129,-
Bøf med kapers, løg, peberrod, rødbeder og æggeblomme.

ROASTBEEF 119,-
Slagter Roastbeef med remoulade, friterede løg, peberrod og surt.

Vi anbefaler 2 stk/per person
(Serveres kl. 12-15)

A La Carte

FISH N’ CHIPS 178,-
Friteret hvidfisk fra Clausens fisk, med tatarsauce.
Serveres med pommes frites.

TUNTATAR 198,-
200 gr. frisk tun med sesamdressing, avocado, og mango.
Serveres med sprøde papadum brød.

SLAGTER RIBEYE 328,- (serveres fra kl. 17)
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise,
Serveres med pommes frites og grønt.

RABARBERTÆRTE 68,-
Rabarbertærte med vaniljeis.

Køkkenets åbningstider:

Tirsdag – Onsdag  17.00 – 21.00

Torsdag – Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00

Bar Hapser

RØGEDE MANDLER
JALAPENO FLÆSKESVÆR
GROVE CHIPS
OLIVEN
1 stk 40,-  / 3 stk 100,-

SURDEJSBRØD 29,-
med friskbagt surdejsbrød med pisket smør.

GROVE FRITTER 58,-
vælg mellem alm/spice mix og 2 forskellige dip

2 SLIDERS 98,-
Mini burger med saftig hakkebøf, cheddarost, tomat og syltede agurk.

Sommer-Tilbud

FROKOST 
2 valgfrie smørrebrød + 1 smageplanke (4 x 15 cl øl)
2 9 8,-  (Gælder kl. 12-15/ begrænset periode)

AFTEN
FLANKSTEAK med smørristede kartofler, grønsager og pebersauce.
1 7 8,-  (Gælder fra fredag d. 12 juli)

3-Retters Sæsonmenu

MAKREL
Rimmet makrel med gin & østers mayo, edamame puré & szechuan syltede agurk.

DOURADE (dele-ret 2 pers.)
Hel fyldt Dorade med hvidløgsspinat samt hjertemuslinger og kartofler.

BAONUT

Fritteret bao med vanilje og kanelsukker. Serveres med vaniljeis og karamelsauce.

ons–tors  2 9 8,- / fre–lør  3 4 8,-
(Serveres ikke i Jazzfestival 12-20 Juli)

Vigtigt: 3-retters menu skal forudbestilles ved booking af bord
Findes også i vegetarisk udgave