SOL OVER GUDHJEM 109,-
Røget sild, purløg, løg og æggeblomme.
SPRØD FISKEFILET 119,-
Stegt fiskefilet fra Clausens, med grøn remoulade og krydderurtesalat.
PARISERBØF 129,-
Bøf med kapers, løg, peberrod, rødbeder og æggeblomme.
ROASTBEEF 119,-
Slagter Roastbeef med remoulade, friterede løg, peberrod og surt.
Vi anbefaler 2 stk/per person
(Serveres kl. 12-15)
FISH N’ CHIPS 178,-
Friteret hvidfisk fra Clausens fisk, med tatarsauce.
Serveres med pommes frites.
TUNTATAR 198,-
200 gr. frisk tun med sesamdressing, avocado, og mango.
Serveres med sprøde papadum brød.
SLAGTER RIBEYE 328,- (serveres fra kl. 17)
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise,
Serveres med pommes frites og grønt.
RABARBERTÆRTE 68,-
Rabarbertærte med vaniljeis.
Sommer-Tilbud
FROKOST
2 valgfrie smørrebrød + 1 smageplanke (4 x 15 cl øl)
2 9 8,- (Gælder kl. 12-15/ begrænset periode)
AFTEN
FLANKSTEAK med smørristede kartofler, grønsager og pebersauce.
1 7 8,- (Gælder fra fredag d. 12 juli)
Køkkenets åbningstider:
Tirsdag – Onsdag 17.00 – 21.00
Torsdag – Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00