Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

BOOK BORD

Snacks & sides

RØGEDE MANDLER
JALAPENO FLÆSKESVÆR
GROVE CHIPS
OLIVEN
1 stk 40,-  / 3 stk 100,-


SURDEJSBRØD
29,-
med friskbagt surdejsbrød med pisket smør

GROVE FRITTER 58,-
vælg mellem 2 forskellige dip

2 SLIDERS 88,-
Mini burger med saftig hakkebøf, cheddarost, tomat og syltede agurk

A La Carte

TATAR 178,-
Klassisk rørt tatar med kapers, cornichoner og estragon.
Serveres med pommes frites

SALTBAGT SELLERI 178,-
med kogte kartofler, rødkål og brunet smør.

DAGENS FISK 188,-
serveret med kartoffelpure, samt syltede forårsløg og muslingesauce.

SLAGTER RIBEYE 328,-
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise, pommes frites og grønt.

VANDBAKKELSER 58,-
med hjemmelavet kirsebær sorbet.

3 Retters sæsonmenu

Sprød, paneret rødspættefilet med hjemmerørt selleriremulade
Gravad laks med sennepscreme og julesalat
Svinerilette med portvinsgelé og cornichoner

Stegt andebryst med aromatisk sauce, hvide kartofler og traditionel rødkålssalat

Risalamande

348,-
Vigtigt: 3 retters menu skal forudbestilles ved booking af bord
Findes også i vegetarisk udgave

Hantwerk All-In

Hantwerk All-In er vores helt aftens arrangement.
Her får du fuld value og vi tilpasser løbende menuen med årstidens råvare.

SNACKS & BOBLER
3 RETTER SÆSONMENU
3 ØLMENU (+60,- vinmenu)
398,-
Kun onsdag – torsdag

Vigtigt: All-In skal forudbestilles ved booking af bord

Bryggerens frokostplanke

5 SMAGE FRA KØKKENET 175,-/person
5 SMAGE FRA BAREN 125,-/person
(Serveres kl. 12-14:30)

Køkkenets åbningstider:

onsdag – fredag  17.00 – 21.00
Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00