Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

DELERETTER
Vores store stolthed og kreative legeplads er vores menu der er delemadsbaseret.
Den består af fem retter, serveret over tre omgange, men tre små velsmagende forretter anrettet og serveret som delemad og en tallerkenserveret hovedret og dessert. Menuen skifter jævnligt og er baseret på de danske sæsoner med en god portion inspiration fra hele verdens køkkener.

Er i 8 eller flere skal maden forudbestilles.

BOOK BORD
8+ PERSONER

A La Carte

SCHNITZEL
Paneret so-mørbrad, ansjos mayo, kapers, parmesan og salat 158,-

TATAREN
Cognac, estragon mayo, jordskokkechips og revet æggeblomme 158,-

FISH & CHIPS
M. Grove fritter, ærtemos og tartar sauce 158,-

MEUNIERE STEGT FISK
m. kål, bær, sylt og champagne beurre blanc 158,-

KARTOFFEL-JORDSKOKKE GRATIN
m. cremet trøffel sauce, syltede svampe og sprødt 158,-

HANTWERKS SUNDAY
Vaniljeis, karamelsauce og knas 68,-

SMØRREBRØD
3 stykker smørrebrød udvalgt af køkkenet 158,-
Kan kun bestilles fredag – lørdag fra åben – 15.00

Den Lette Sult

RØRT RICOTTA
m. hvidløg, pistacie og surdejsbrød  68,-

VITELLO TONNATO
af kalv, ansjos mayo, friteret kapers og focaccia  98-,

CONFITERET VAGTELLÅR
6 stk m. barbeque teriyaki sauce 68,-

GROVE FRITTER
m. urtemayo eller spicy chili mayo  48,-

KLASSISK LØGSUPPE
m. karameliseret løg, comté og ristet brød 68,-

Deleretter

5 X DELERETTER – 298,pr. kuvert

Skal vælges af hele selskabet

Den kan bestilles fra kl. 17.00 – 20.45

Køkkenets åbningstider:

Onsdag kl. 17.00 – 21.00
Torsdag kl. 17.00 – 21.00
Fredag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00
Lørdag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00