Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

DELERETTER
Vores store stolthed og kreative legeplads er vores menu der er delemadsbaseret.
Den består af fem retter, serveret over tre omgange, men tre små velsmagende forretter anrettet og serveret som delemad og en tallerkenserveret hovedret og dessert. Menuen skifter jævnligt og er baseret på de danske sæsoner med en god portion inspiration fra hele verdens køkkener.

Er i 8 eller flere skal maden forudbestilles.

BOOK BORD
8+ PERSONER

A La Carte

SCHNITZEL
Paneret so-mørbrad, ansjos mayo, kapers, parmesan og salat 158,-

TATAREN
Cognac, estragon mayo, jordskokkechips og revet æggeblomme 158,-

RISOTTO
Skovens svampe, trøffel og urter 158,-

TORSKEN
Rogn og muslinge blanquette, spinat og rösti 158,-

FISH & CHIPS
M. Grove fritter, ærtemos og tartar sauce 158,-

CHARCUTTERI
Nordiske specialiteter, confiteret tomat og surdejsbrød 158,-

CREME BRULEE
68,-


ISEN
Vaniljeis, Karamel sauce, knas 68,-

 

SMØRREBRØD
3 stykker smørrebrød udvalgt af køkkenet 158,-
Kan kun bestilles fredag – lørdag fra åben – 15.00

Den Lette Sult

ARANCINI 
Urtemayo  68,-

HUMMUS
Grønt, sprøde chips og surdejsbrød 68,-

FUGLEN
3 stk confiteret vagtellår, barbeque, friske urter 68,-

LAKSEN
Urte gravad laks, limecreme, surdejsbrød 88,-

CROQUE Á LA MONSIEUR
Trøffel, landskinke, 3 oste 158,-

GROVE FRITTER
m. urtemayo 48,-

Deleretter

5 X DELERETTER – 298,pr. kuvert

Skal vælges af hele selskabet

Den kan bestilles fra kl. 17.00 – 20.45

Julefrokost

1. SERVERING
– Christiansø sild med variation af rødbede samt syrlig dild fromage fraiche
– Paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
2. SERVERING
– Hantwerks hjemmelavede ølmedister med coleslaw på varme krydderier
– Waldorfsalat saltbagt selleri og bresaola
3. SERVERING
– Confit de canette med pomme pure, sauce på Gammel Dansk og peber, marineret rødkål med saltet appelsin og hasselnødder

4. SERVERING
– Hantwerks risalamande med lun kirsebærsauce

368,-
NB: Julefrokost menuen serveres fra d. 12.11, skal forudbestilles og serveres til hele bordet

Køkkenets åbningstider:

Onsdag kl. 17.00 – 21.00
Torsdag kl. 17.00 – 21.00
Fredag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00
Lørdag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00