KARTOFFEL 99,-
Kartoffel med løvstikkemayo, skalotteløg, ristede løg, purløg.
SPRØD FISKEFILET 119,-
Stegt fiskefilet fra Clausens, med grøn remoulade og krydderurtesalat.
PARISERBØF 129,-
Bøf med kapers, løg, peberrod, rødbeder og æggeblomme.
ROASTBEEF 119,-
Slagter Roastbeef med remoulade, friterede løg, peberrod og surt.
Vi anbefaler 2 stk/per person
(Serveres kl. 12-15)
FISH N’ CHIPS 178,-
Friteret hvidfisk fra Clausens fisk, med tatarsauce.
Serveres med pommes frites.
KLASSIK TATAR 198,-
Klassisk tatar af okseinderlår med sprødt og urter.
Serveres med pommes frites.
SLAGTER RIBEYE 328,- (serveres fra kl. 17)
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise,
Serveres med pommes frites og grønt.
RABARBERTÆRTE 68,-
Rabarbertærte med vaniljeis.
Køkkenet anbefaler
BRYGGERENS FROKOST
2 valgfrie smørrebrød + 1 smageplanke (4 x 15 cl øl)
2 9 8,- (Gælder kl. 12-15/ begrænset periode)
RØDSPÆTTE
Fyldt rødspætte med romanesco kål, jordskokker, kartofler og en brunet smørsauce.
1 7 8,-
Køkkenets åbningstider:
Onsdag-Fredag 17.00 – 21.00
Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00