Vinen

Al vin er egenimport af VinDanmark. På den måde er mellemhandlerne skåret væk, hvilket kan mærkes i prisen.

Vi har langt de fleste vine på glas. Bestilling af vin foregår i baren, hvor vores søde bartendere står klar med råd. Ønsker I at nyde Vindanmarks vin derhjemme, kan de købes online her.

Månedens vin

SURFING
Pfalz, Tyskland
Det er en rigtig chill-out vin som skal nydes med gode venner og masser af grin og snak. Det er 100% Chardonnay, og det til trods, smager den slet ikke som en traditionel chardonnay, den her lidt grønt æble og sød pære i næsen også på paletten.
80.- 15cl/400.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

RAMATO (ORANGEVIN)
Venezia, Italien
I næsen byder den på delikate toner af citrus sammen med fersken. På tungen er den frisk, mellem kraftig, med et meget velafbalanceret tannin bid, som flyder over i en lang og vedvarende og elegant eftersmag. Det er lidt en snyde Rosé i og med den er lavet på en hvidvinsdrue, nemlig Pinot Grigio.
80.-16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

ÁS CLARAS
Algarve, Portugal
Rødviolet farve, aromaen er intens, hvor du bemærker solmodne frugter og en smule floralt udtryk. Ganen er cremet og frisk med et væld af aromaer. Lavet på lokale druer Negramole og Touriga Nacional.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

VERSOS MENCÍA
Bierzo, Spanien
Den spanske Mencía drue fra Bierzo i det nordvestlige Spanien. Noter af let egetræ, vanilje, blommer og hindbær. Ved iltning åbner vinen sig mere op og får lidt noter hen af læder. Kraftig palet med indkogte bær og figner og god let tørhed.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

ROMBEAU MUSCAT SEC
Cotes de Catalanes, Frankrig
Kornfarvet, med en indbydende næse af citron, frisk havbrise, let tang og grapefrugt. Normalt kendes Muscat som dessertvinsdrue, men i denne sammenhæng en mere tør udgave med et frisk pift.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

PARANOIA SPÄTBURGUNDER
Pfalz, Tyskland
Langt mere karakter end de gængse Spätburgunder fra Tyskland.
Denne vin har duft af kirsebær som bliver understøttet af peber og læder.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

Du finder endvidere et stort udvalg
af vin på vores tavle i baren.