Vinen

Al vin er egenimport af VinDanmark. På den måde er mellemhandlerne skåret væk, hvilket kan mærkes i prisen.

Vi har langt de fleste vine på glas. Bestilling af vin foregår i baren, hvor vores søde bartendere står klar med råd. Ønsker I at nyde Vindanmarks vin derhjemme, kan de købes online her.

Månedens vin

PARANOIA SPÄTBURGUNDER
Pfalz, Tyskland
Langt mere karakter end de gængse Spätburgunder fra Tyskland. Denne vin har duft af kirsebær som bliver understøttet af peber og læder.
85.-16cl/378.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

MACANITA RED
Douro, Portugal
Bror og søster, begge vinbønder, venner og forretningspartnere i mere end 10 år og 14 vingårde. Denne Maçanita Red 2019 er resultatet af at blande erfaringerne fra to vinproducenter, bror og søster, masser af “diskussioner”, masser af sjov, alt sammen i en flaske vin.
Næsten nøgen (meget lidt fad) blend på Sousão og gamle Touriga Nacional. Intens næse, med moden frugt. Fyldig, rund, frisk syre.
85.-16cl/378.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

QUINTA DA TOR / BOMBEN!!
Algarve, Portugal
Vinter-Bombe fra Portugal på 16,5% alc. Moden dyb frugt, masser af krydderi og en lang blød eftersmag. Hele 17 måneder på brugte fade. Syrah, Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon. Elsker du kraftige vine er dette et match for dig.
85.-16cl/378.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

VERSOS MENCÍA
Bierzo, Spanien
Den spanske Mencía drue fra Bierzo i det nordvestlige Spanien. Noter af let egetræ, vanilje, blommer og hindbær. Ved iltning åbner vinen sig mere op og får lidt noter hen af læder. Kraftig palet med indkogte bær og figner og god let tørhed.
85.-16cl/378.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

ROMBEAU MUSCAT SEC
Cotes de Catalanes, Frankrig
Kornfarvet, med en indbydende næse af citron, frisk havbrise, let tang og grapefrugt. Normalt kendes Muscat som dessertvinsdrue, men i denne sammenhæng en mere tør udgave med et frisk pift.
85.-16cl/378.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

UBY ØKO
Gasgogne, Frankrig
Vinen er produceret af økologisk dyrkede druer. Den besidder en herlig sommerlig duft af hyldeblomst, nyslået græs og lidt fersken. Lækker cremet smag, hvor citrus dominerer smagsindtrykkene. Vinen har en tør, dvælende finish.
85.-16cl/378.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

Du finder endvidere et stort udvalg
af vin på vores tavle i baren.