Øllet

Øllet på Hantwerk er brygget af vores husbryggeri Humleland, der brygger lige bag baren. Det er brygget med omhu, kærlighed og gavmilde mængder humle. Det er med fokus på kreativitet, højt niveau og det gode håndværk.
Vi serverer alt vores øl på fad og serveres i to glasstørrelser eller i en kande til at dele.
Humleland brygger også vores sodavand.

Det er også muligt at købe Humlelands øl med hjem på Hantwerk eller online

HUMLELAND WEBSHOP

Månedens øl

DEN RØDE TUD
Belgisk Dubbel, Alc. 5,4 % – IBU*: 24
Den røde tud er inspireret af en belgisk dubbel, en sødlig og letdrikkelig ale gæret med Belgian Ardennes gær og humlet med newzealandsk Motueka humle for at understøtte de frugtige smage fra den belgiske gær. Dyb karamel farve med bløde noter af sødlig malt.
45.- 25cl/65.- 40cl/230.- 150cl

 

KLASSISK
Wienerøl, 4,9 % – IBU*: 20
En klassisk lys rødlig vienna brygget med vienna malt. Humlet med Perle og Hallertauer Hersbrucker. En letdrikkelig lagerøl som passer godt til mange madtyper som f.eks. pasta, flæskekød og stegte grønsager eller bare som frisk tørstslukker
40.- 25cl/60.- 40cl/200.- 150cl

 

ROSMARIPA
Rug-IPA, 6,6 % – IBU*: 46
Rug IPA med frisk rosmarin. Rugmalten i brygget er med til at skabe en dybere maltprofil til at spille sammen med rosmarinen og vores brug af Simcoe og Chinook som bitterhumle er tilsat for at give lidt noter af harpiks og grapefrugt, som går godt med de friske urter. Vi har hereftertørhumlet gavmildt med Cashmere, som giver øllet lidt noter af jordbær og mango og til sidst tilsadt frisk rosmarin som tørspicing.
45.- 25cl/65.- 40cl/230.- 150cl

JULETØSEN
Vienna Alc. 5 % – IBU*: 20
JuleTøsen, en sød og let drikkelig ”tørstslukker” til julens ellers fyldige sager. Brygget med udgangspunkt i wienerøl, som har en lidt mere maltet og sød profil end pilsneren. Diskret aroma fra tysk Hallertauer Mittelfrüh humle og karamel nuancer fra den let ristede malt giver dig lyst til at tilbringe lidt ekstra tid med denne herlige sag.
40.- 25cl/60.- 40cl/200.- 150cl

 

VATNISSEN
Pilsner 5,0 % – IBU*: 20
VatNissen Session Pilsner – brygget på Barke Pilsnermalt, en ren og enkel øl med diskret krydret smag og aroma fra den tyske humle hallertauer mittelfruh. Aromahumlet med amerikansk citrahumle.
40.- 25cl/60.- 40cl/200.- 150cl

 

GUL AF MISUNDELSE
Hazy IPA. 7.2 % – IBU*: 22
Gul af Misundelse er en Hazy IPA, som er humlet med El dorado, Sultana og Columbus humle, som giver øllen en bred humleprofil. Den er efterfølgende tørhumlet med Citra og Sultana humle for at give øllet en kraftigere humleprofil.
45.- 25cl/65.- 40cl/230.- 150cl

*IBU = International Bitterness Units
Du finder endvidere et stort udvalg af øl på vores tavle i baren.