Ølsmagning

En privat ølsmagning på Hantwerk afholdes af bryggerparret fra Humleland Lene Richter og Michael Alhof. Smagningen starter med en rundvisning i bryggeriet, hvor I vil blive vist brygværket, gæringstanke og få fortællinger om brygningsprocesser og ingredienser. Herudover vil bryggerparret glædeligt dele ud af deres gode røverhistorier fra deres mangeårige erfaring med ølbrygning fra håndbrygning hjemme i privaten til at starte ud som mikrobryggere på Hantwerk.

Det praktiske

I vil smage på 7 forskellige hjemmebryggede specialøl, hvor I får en rundtur i ølgenrene og får lov at smage en masse forskelligt. Det varer typisk 1,5 – 2 timer afhængigt af jeres spørgelyst og interesser.

Ølsmagninger kan godt afholdes fredag og lørdag, men starttidspunktet kan dog senest være kl. 16.30 af hensyn til jeres oplevelse. Private smagninger laves for minimum 10 personer og for at være sikker på at det kan lade sig gøre, skal det bookes senest 14 dage i forvejen.

Er i over 35 personer eller ønsker I at kombinere ølsmagningen med vores deleretter eller á la carte menu bedes I henvende jer på kontakt@hantwerk.

Pakker

Ølsmagning
250,-

Ølsmagning inkl. bar snacks
Chips, mandler & oliven
275,-

Ølsmagning inkl. køkken snacks
Køkkenet sammensætter 3 lækre snacks
350,-

Ølsmagning med mad
Ølsmagning kl. 15
Efterfølgende udvalgt A la carte ret kl. 17
Kan kun bestilles lørdag
399,-

Kontakt

Send os en forespørgsel og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Oplys venligst følgende

  • Antal
  • Dato
  • Ønsket start tidspunkt
  • Tlf nummer
  • Ønsket pakke