VinDanmark

I den hyggelige gamle lystbådehavn i Aarhus finder du VinDanmark. VinDanmark er en helt særlig vinhandel, hvor du både kan købe vin med hjem samt blive hængende og nyde god vin og tapas i vores stemingsfyldte lokaler.

Unikt koncept

Hos VinDanmark har vi ’selvbetjeningsbar’, som vi kalder det. Det betyder, at du ikke blot kan købe vin med hjem, men også blive hængende i vores rustikke havnelokaler og nyde et godt glas eller flere, mens øjnene hviler på den skønne udsigt over havnen. Når vi kalder det for selvbetjeningsbar er det fordi, at I som gæster selv skal servicere jer. På den måde kan vi holde priserne helt i bund

Menu

Vi tilbyder forskellige tapas anretninger med fokus på charcuteri og ost, hvad end det er den lille eller store sult der skal stilles.

Arrangementer

Vinsmagninger, koncerter,  langbordsmiddage med masser af hvidvin og moules frites, eller vores secret dinners, hvor vi dækker op til 3-retters og inviterer dygtige kokke udefra til at stå for menuen, er bare et udsnit af vores mange hyggelige events. Tjek hvad der ellers er i kalenderen den kommende tid.

Selskaber

Skal vi ligge rammen om jeres firmafest, fødselsdag, konfirmation eller bryllupsreception? Vi tilbyder flere forskellige løsninger med mulighed for privatlokale.

Ø-hop

Vores populære ø-hop bringer jer forbi Havnefrontens 3 skønne steder: Cava og snacks på VinDanmark, middag på KP5 og til sidst en drink, øl eller vin på Hantwerk.

Gavekort

Skal nogen du holder af forkæles med et gavekort?
Vores gavekort gælder også til Hantwerk og KP5, så der er noget for enhver smag
De kan købes online via vores webshop eller ved personlig henvendelse på VinDanmark i åbningstiden

Følg os på
Facebook & Instagram

Så får du løbende den nyeste information om blandt andet events, åbningstider og menu

Instagram

Åbningstider

ÅBNINGSTIDER

Torsdag: 16.00 – 22.30

Fredag: 14.00 – 22.30

Lørdag: 12.00 – 22:30