Vinen

Al vin er egenimport af VinDanmark. På den måde er mellemhandlerne skåret væk, hvilket kan mærkes i prisen.

Vi har langt de fleste vine på glas. Bestilling af vin foregår i baren, hvor vores søde bartendere står klar med råd. Ønsker I at nyde Vindanmarks vin derhjemme, kan de købes online her.

Månedens vin

UBY BYO
Cotes de Gascogne, Frankrig
Blend af Colombard, Ugni Blanc og Sauvignon Blanc. Herlig friskhed og sommerlig duft af hyldeblomst, nyslået græs og lidt fersken. Cremet smag, hvor citrusfriskheden dominerer. Let tør finish med et meget rent udtryk.
80.- 15cl/400.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

VERSOS GODELLO
Bierzo, Spanien
Lækker syreholdig Godello fra Bierzo i Spanien. Har en intens og kompleks næse med noter af tropiske frugter såsom guava og passionsfrugt og en lille undertone af fad. Høj mineralitet med en balanceret friskhed og syrlighed. Klare noter af 15 måneder på egetræsfad.

95.- 16cl/360.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

ÁS CLARAS
Algarve, Portugal
Rødviolet farve, aromaen er intens, hvor du bemærker solmodne frugter og en smule floralt udtryk. Ganen er cremet og frisk med et væld af aromaer. Lavet på lokale druer Negramole og Touriga Nacional.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

VERSOS MENCÍA
Bierzo, Spanien
Den spanske Mencía drue fra Bierzo i det nordvestlige Spanien. Noter af let egetræ, vanilje, blommer og hindbær. Ved iltning åbner vinen sig mere op og får lidt noter hen af læder. Kraftig palet med indkogte bær og figner og god let tørhed.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

ROMBEAU MUSCAT SEC
Cotes de Catalanes, Frankrig
Kornfarvet, med en indbydende næse af citron, frisk havbrise, let tang og grapefrugt. Normalt kendes Muscat som dessertvinsdrue, men i denne sammenhæng en mere tør udgave med et frisk pift.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

PARANOIA SPÄTBURGUNDER
Pfalz, Tyskland
Langt mere karakter end de gængse Spätburgunder fra Tyskland.
Denne vin har duft af kirsebær som bliver understøttet af peber og læder.
80.- 16cl/320.- 75cl // Danskvand 45.- 75 cl

Du finder endvidere et stort udvalg
af vin på vores tavle i baren.