Maden

Køkkenet på Hantwerk er styret af Christian Bøjlund og tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

DELERETTER
Vores store stolthed og kreative legeplads er vores menu der er delemadsbaseret.
Den består af fem retter, serveret over tre omgange, men tre små velsmagende forretter anrettet og serveret som delemad og en tallerkenserveret hovedret og dessert. Menuen skifter jævnligt og er baseret på de danske sæsoner med en god portion inspiration fra hele verdens køkkener.

Grupper på 8 eller derover skal forudbestille maden, da vores køkken er meget småt. Forudbestillingen noteres som kommentar til reservationen eller eftersendes til kontakt@hantwerk.dk

BOOK BORD

Deleretter

5 X DELERETTER – 258,pr. kuvert

Skal vælges af hele selskabet

Den kan bestilles fra kl. 17.00 – 20.30

A La Carte

3 x SMØRREBRØD
(Serveres kun Fredag og Lørdag 12.00-15.00)
3 uspecificerede – 138,-

SCHNITZEL
Ansjoser, Kapers, Parmesan, Sprød Salat – 138,-

OKSETATAR
Cognac, Surt, Urter og Frisk salat, serveres med brød – 138.-

HUMMERSUPPE
Asiatisk inspireret hummersuppe, Fisk, Grønt, Urter – kogt med øl fra eget bryggeri – 148,-

HANTWERKS REJEMAD
Håndpillede rejer med urtemayo, rødløg, dild og ristet brød – 128,-

SVAMPETOAST
Stegte svampe a la creme med ristet brød – 98,-

HANTWERKS SUNDAY
Vaniljeis med stoutkaramelsauce og knas – 68,-

 

 

Den Lette Sult

OSTEANRETNING
Tre oste, syltede nødder, brød og dip – 68,-

FRITTER
Grove pomfritter med tomat aioli – 48,-

HUMMUS
Hummus ristet karry, saltede grøntsager og brød – 58,-

BRØD
Brød med dip – 28,-

 

Køkkenets åbningstider:

Tirsdag kl. 17.00 – 21.00
Onsdag kl. 17.00 – 21.00
Torsdag kl. 17.00 – 21.00
Fredag kl.  12.00 – 15.00 og 17.00 – 21.00
Lørdag kl.  12.00 – 15.00 og 17.00 – 21.00