Maden

Konceptet på Hantwerk er meget enkelt: Det handler om ærlig mad og kærlighed til gode råvarer. Køkkenet styres af Bistro Goulu teamet.

Navnet stammer fra det franske og betyder, at man er tilbøjelig til at overspise. Det benyttes også til at beskrive madglade personer og det er netop, hvad mændene bag Bistro Goulu er. De tre restauratører; Kenny, Lasse og Frederik mødte hinanden på Restaurant ET ved Åboulevarden her i Aarhus og selvom de har taget nogle frankofile tendenser med sig fra stedet, holder de af at bevæge sig ud i hele verdens gastronomi.

Grupper på 8 eller derover skal forudbestille maden, da vores køkken er meget småt. Forudbestillingen noteres som kommentar til reservationen eller eftersendes til reservation@hantwerk.dk

BOOK BORD

Deleretter

Vi anbefaler vores delekoncepter, et til frokost og et til aften:

FROKOSTPLANKE min. 2 pers. – 168,- pr. kuvert

Den kan bestilles fra kl. 12-15

5 X DELERETTER – 258,pr. kuvert

Skal vælges af hele selskabet

Den kan bestilles fra kl. 17.30 – 21

 

Petit Plats

Prøv vores lækre ”små” retter hvor én sjældent er nok.
Retterne serveres på én gang.

KYLLING DANOISE
bryst og lår m. rabarber og agurk – 138,-

CARPACCIO
m. pestocreme, parmesan, citron, salater – 128,-

STEGT LYSSEJ
m. ærter francaise, løg og bacon – 138,-

RØRT OKSETATAR
bagt peber, piment og friske urter.- 118,-

“SCHNITZLEN”
a la Vitello tonnato. -128,-

DAGENS DESSERT
Se tavlen – 78,-

Bar Menu

Barsnack til den lette sult eller som et fantastisk tilbehør til din øl.

ØSTERS
citron og tabasco, pr. stk. – 28,-

HJEMMELAVEDE FRITTER
urtemayo. – 38,-

“CROQUE”
toast, skinke og trøffelmornay. – 68,-

MARVPIBER
stegt rugbrød og yuzu-løgmarmelade – 68.- / 108,-

2 KUGLER IS
hjemmelavet is og knas. – 48,-

 

Køkkenets åbningstider:

Onsdag kl. 12-16.30  & 17 – 21
Torsdag kl. 12-16.30  & 17 – 21
Fredag kl. 12-16.30  & 17 – 21
Lørdag kl. 12-16.30  & 17 – 21