Maden

Køkkenet på Hantwerk er styret af Christian Bøjlund og tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

DELERETTER
Vores store stolthed og kreative legeplads er på vores menu der er delemadsbaseret.
Den består af fem retter, serveret over tre omgange, men tre små velsmagende forretter anrettet og serveret som delemad og en tallerkenserveret hovedret og dessert. Menuen skifter jævnligt og er baseret på de danske sæsoner med en god portion inspiration fra hele verdens køkkener.

Grupper på 8 eller derover skal forudbestille maden, da vores køkken er meget småt. Forudbestillingen noteres som kommentar til reservationen eller eftersendes til kontakt@hantwerk.dk

BOOK BORD

Deleretter

5 X DELERETTER – 258,pr. kuvert

Skal vælges af hele selskabet

Den kan bestilles fra kl. 17.00 – 20.30

Petit Plats

3 x SMØRREBRØD
(Serveres kun Fredag og Lørdag 12.00-15.30) – 138,-

FISH AND CHIPS
Paneret Kulmule med fritter, salat citron og dip – 138,-

TATAR
Tatar med kapers, bbq, syltet perleløg, fritter og salat – 158.-

HUMMERSUPPE
Asiatisk inspireret Hummersuppe kogt med Humlelands Berliner weisse 148,-

SVAMPETOAST
Stegte svampe a la creme med ristet brød – 98,-

HANTWERKS SUNDAY
Vaniljeis med stout, karamel og knas – 68,-

Bar Menu

ROGN OG RUGBRØDSCHIPS
Rugbrød, creme fraiche, purløg og rogn – 98,-

BARBRÆTTET
(kan bestilles hele dagen)
Charcuteri, syltet og saltet grønt, nødder, ost,
serveres med hjemmebagt brød med humle & dip – 128,-

FRITTER
Grove pomfritter med tomat aioli – 48,-

HUMMUS
Hummus med grønt – 48,-

BRØD
Hjemmebagt brød med humle & dip – 28,-

 

Køkkenets åbningstider:

Tirsdag kl. 17.00 – 21.00
Onsdag kl. 17.00 – 21.00
Torsdag kl. 17.00 – 21.00
Fredag kl.  12.00 – 15.30 og 17.00 – 21.00
Lørdag kl.  12.00 – 15.30 og 17.00 – 21.00