Maden

Køkkenet på Hantwerk er styret af Christian Bøjlund og tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

DELERETTER
Vores store stolthed og kreative legeplads er vores menu der er delemadsbaseret.
Den består af fem retter, serveret over tre omgange, men tre små velsmagende forretter anrettet og serveret som delemad og en tallerkenserveret hovedret og dessert. Menuen skifter jævnligt og er baseret på de danske sæsoner med en god portion inspiration fra hele verdens køkkener.

Grupper på 8 eller derover skal forudbestille maden, da vores køkken er meget småt. Forudbestillingen noteres som kommentar til reservationen eller eftersendes til kontakt@hantwerk.dk

BOOK BORD

Deleretter

5 X DELERETTER – 258,pr. kuvert

Skal vælges af hele selskabet

Den kan bestilles fra kl. 17.00 – 20.30

A La Carte

3 x SMØRREBRØD
(Serveres kun Torsdag-Lørdag 12.00-15.00)
3 uspecificerede – 158,-

SCHNITZEL
på so-mørbrad, ansjosmayo, kapers, parmesan, sprød Salat – 158,-

DAGENS TAVLERET
Se tavlen i baren – 158,-

OKSETATAR
Håndskåret oksetatar rørt m. cognac, surt, urter og frisk salat – serveres med brød – 158.-

HANTWERKS REJEMAD
Håndpillede Rejer, Urtemayo, Rødløg, Dild og Ristet brød – 158,-

 

 

Den Lette Sult

FRITTER
Grove fritter med urtemayo – 48,-

ARANCINI
Friteret risottokugle med parmesan – 78,-

HANTWERKS SUNDAE
Vaniljeis med stoutkaramelsauce og knas – 68,-

 

Køkkenets åbningstider:

Tirsdag kl. 17.00 – 21.00
Onsdag kl. 17.00 – 21.00
Torsdag kl. 17.00 – 21.00
Fredag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00
Lørdag kl.  12.00 – 16.00 og 17.00 – 21.00