Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

BOOK BORD

Hantwerk Smørrebrød

RØGET LAKS 109,-
Røget Laks og rygeost med dildmayo samt bagte rødbeder.

SPRØD FISKEFILET 119,-
Stegt fiskefilet fra Clausens, med grøn remoulade og krydderurtesalat.

PARISERBØF 129,-
Bøf med kapers, løg, peberrod, rødbeder og æggeblomme.

ROASTBEEF 119,-
Slagter Roastbeef med remoulade, friterede løg, peberrod og surt.

Vi anbefaler 2 stk/per person
(Serveres kl. 12-15)

A La Carte

TATAR 178,-
Klassisk rørt tatar med kapers, cornichoner og estragon.
Serveres med pommes frites.

FISH N’ CHIPS 178,-
Friteret hvidfisk fra Clausens fisk, med tatarsauce
Serveres med pommes frites.

RØDTUNGE 238,- (serveres fra kl. 17)
Rødtunge fra Clausens fisk, smørstegt på ben og serveret med nye kartofler.

SLAGTER RIBEYE 328,- (serveres fra kl. 17)
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise, pommes frites og grønt.

CRÈME BRÛLEE 68,-
Den klassiske, franske Crème Brûlée

CHOKOLADEMOUSSE 58,-
med marengs og syltede bær

Køkkenets åbningstider:

onsdag – fredag  17.00 – 21.00
Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00

Bar Hapser

RØGEDE MANDLER
JALAPENO FLÆSKESVÆR
GROVE CHIPS
OLIVEN
1 stk 40,-  / 3 stk 100,-

SURDEJSBRØD 29,-
med friskbagt surdejsbrød med pisket smør

GROVE FRITTER 58,-
vælg mellem 2 forskellige dip

2 SLIDERS 98,-
Mini burger med saftig hakkebøf, cheddarost, tomat og syltede agurk

3-Retters Sæsonmenu

LANGE
Confiteret Lange – Courgettepure – Hummersauce

KALV
Braiseret kalveskank – Blomkålspure – Svampe sauce

MACARONS
Karamel – Romsyltede ananas – Mango sorbet

ons–tors 298,- / fre–lør 348,-

Vigtigt: 3-retters menu skal forudbestilles ved booking af bord
Findes også i vegetarisk udgave

Hantwerk All-In

Snacks & Bobler – 3-retters menu – 3-retters øl/vinmenu*

ons-tors 398,-

*+60,- vinmenu
Vigtigt: All-In skal forudbestilles ved booking af bord