Maden

Konceptet på Hantwerk er meget enkelt: Det handler om ærlig mad og kærlighed til gode råvarer. Køkkenet styres af Bistro Goulu teamet.

Navnet stammer fra det franske og betyder, at man er tilbøjelig til at overspise. Det benyttes også til at beskrive madglade personer og det er netop, hvad mændene bag Bistro Goulu er. De tre restauratører; Kenny, Lasse og Frederik mødte hinanden på restaurant ET ved Åboulevarden her i Aarhus og selvom de ar taget nogle frankofile tendenser med sig fra stedet, holder de af at bevæge sig ud i hele verdens gastronomi.

Grupper på 8 eller derover skal forudbestille maden, da vores køkken er meget småt. Forudbestillingen noteres som kommentar til reservationen eller eftersendes til selskab@hantwerk.dk

BOOK BORD

Deleretter

Vi anbefaler vores deleretter
Den kan bestilles fra kl. 18 – 21
Bemærk at køkkenet sammensætter retterne og
menuen skal vælges af hele bordet.
Serveres som delemad. Prisen er per person.

5 X DELERETTER – 248,

Petit Plats

Prøv vores lækre ”små” retter hvor én sjældent er nok.
Retterne serveres på én gang.

INDBAGT FISKESUPPE
hummersuppe, torskehale og selleri i butterdej – 128,-

KALVECARPACCIO
kalvecarpaccio m. citron, olivenolie, og frisk salat – 118,-

STEGT LYSSEJ

pasta riso, beurre blanc og frisk rosenkål – 138,-

TATAR
rørt oksetatar, bagt peber og friske urter – 118,-

HJEMMELAVET TAGLIATELLE
m. oksekæberagout a la bolognese – 128,-

“SCHNITZLEN”
a la Vitello tonnato – 128,-

GOULU’S ROULADE
m. abrikosmarmelade og karamelis – 88,-

Bar Menu

Barsnack til den lette sult eller som et fantastisk tilbehør til din øl.

ØSTERS
m. citron og tabasco, pr. stk. 25,-

HJEMMELAVEDE FRITTER
m. urtemayo – 38,-

HJEMMELAVEDE FLÆSKESVÆR
ponzumayo – 38,-

“CROQUE”
toast, kogt skinke, sauce mornay – 58,-

SPICY CHICKEN WINGS
m. sesam – 58,-

BAGNA CAUDA
friske forskellige grøntsager – 48,-

2 KUGLER IS
hjemmelavet is og knas – 48,-

Køkkenets åbningstider:

Onsdag kl. 16 – kl. 21
Torsdag kl. 16 – kl. 21
Fredag kl. 14 – kl. 21
Lørdag kl. 12 – kl. 21