Kammusling med sprødt grønt og yuzu
—
Vol-au-vent med oksebavette og rødvinssauce
—
Tærte med vaniljecreme og hindbær sorbet.
ons – tors 298,- / fre – lør 348,-
Vigtigt: 3 retters menu skal forudbestilles ved booking af bord
Hantwerk All-In er vores helt aftens arrangement.
Her får du fuld value og vi tilpasser løbende menuen med årstidens råvare.
SNACKS & BOBLER
3 RETTER SÆSONMENU
3 ØLMENU (+60 kr. vinmenu)
398,-
Kun onsdag – Torsdag
Vigtigt: All-In skal forudbestilles ved booking af bord
TATAR 178,-
Klassisk rørt tatar med kapers, cornichoner og estragon.
Serveres med pommes frites
FISH N’ CHIPS 178,-
Friteret hvidfisk fra Clausens fisk, med tatarsauce
Serveres med pommes frites
RØDTUNGE 238,-
Rødtunge fra Clausens fisk, smørstegt på ben og serveret med nye kartofler.
SLAGTER RIBEYE 328,-
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise, pommes frites og grønt.
MAZARINKAGE 68,-
Mazarinkage med syltede kisebær og mandel is.
TÆRTE 58,-
Tærte med vaniljecreme og hindbær sorbet.