Maden

Køkkenet på Hantwerk tager udgangspunkt i ønsket om at skabe en gastropub, hvor kendetegnene skal være rustikke, enkelte og velsmagende retter der passer til det store udvalg i spændende øl.

Vi tilbyder et smalt, indbydende og varieret menukort, hvor vi har udvalgt få velsmagende klassikere til vores a la carte kort.

BOOK BORD

3 RETTERS MENU

Kammusling med sprødt grønt og yuzu

Vol-au-vent med oksebavette og rødvinssauce

Tærte med vaniljecreme og hindbær sorbet.

ons – tors 298,- / fre – lør 348,-
Vigtigt: 3 retters menu skal forudbestilles ved booking af bord

HANTWERK ALL-IN

Hantwerk All-In er vores helt aftens arrangement.
Her får du fuld value og vi tilpasser løbende menuen med årstidens råvare.

SNACKS & BOBLER
3 RETTER SÆSONMENU
3 ØLMENU (+60 kr. vinmenu)
398,-
Kun onsdag – Torsdag

Vigtigt: All-In skal forudbestilles ved booking af bord

A La Carte

TATAR 178,-
Klassisk rørt tatar med kapers, cornichoner og estragon.
Serveres med pommes frites

FISH N’ CHIPS 178,-
Friteret hvidfisk fra Clausens fisk, med tatarsauce
Serveres med pommes frites

RØDTUNGE 238,-
Rødtunge fra Clausens fisk, smørstegt på ben og serveret med nye kartofler.

SLAGTER RIBEYE 328,-
Ribeye fra Nørre Søby slagteren med bearnaise, pommes frites og grønt.

MAZARINKAGE 68,-
Mazarinkage med syltede kisebær og mandel is.

TÆRTE 58,-
Tærte med vaniljecreme og hindbær sorbet.

Bryggerens frokostplanke

5 SMAGE FRA KØKKENET 175,-/person
5 SMAGE FRA BAREN 125,-/person
(Serveres kl. 12-14:30)

Snacks & sides

RØGEDE MANDLER
JALAPENO FLÆSKESVÆR
GROVE CHIPS
OLIVEN
1 stk 40,-  / 3 stk 100,-


SURDEJSBRØD
29,-
med friskbagt surdejsbrød med pisket smør

GROVE FRITTER 58,-
vælg mellem 2 forskellige dip

2 SLIDERS 88,-
Mini burger med saftig hakkebøf, cheddarost, tomat og syltede agurk

 

Køkkenets åbningstider:

onsdag – fredag  17.00 – 21.00
Lørdag – 12.00 – 15.00 – 17.00 – 21.00