Menukort

– FORRET –

“Tatar” af butternut hertil serveres syltet og sprød butternut og emulsion af estragon.


– MELLEMRET –

Røget hellefisk serveres med cremet kærnemælk, umodne ferskner samt sprød rugbrød.


– HOVEDRETTER –

Skindstegt Rødfisk med confiteret æggeblomme, lun vinaigrette af tomat, peber og oliven.

Krogmodnet nakke af gris hertil smørdampet kål, syltet sago samt cremet blanquette.


Dagens steak 298,-*

Krogmodnet oksekød serveret med sauce og pommes.


– DESSERT –

Pocheret æble hertil serveres yoghurt is, sprød havre samt lun karamel sauce

2 retter 238,- /  3 retter 318,- / 5 retter 498,-
*Dagens steak som menu +100 kr.

3 GODE GLAS VIN 290,-
Vi har udvalgt 3 glas der passer til din menu


– FULD GAS –

Snack + bobler
5 retter
3 gode glas
kaffe & sødt

958,-

Søndagsbrunch

7 SMAGE FRA KØKKENET

Stegte slagterpølser med kartoffel og bløde løg
Æg en cocotte med bønner og tomat
Ananascarpaccio med yoghurt, granola og lime
Ost med kompot
Røget hellefisk med chili og urter
Skinke og urtecreme
Pandekage med appelsinsirup og mandler

Serveret med friskbagt surdejsbrød

DRIKKEVARER

Økologisk stempelkaffe 35 ,- per. person
Økologisk tekande 48,-
Hjemmelavet saft 28,-
Juice 28,-
Cava 78,-


DE “7 SMAGE” BRUNCH 228,-

Inkl. ad libitum drikkevare 299,-

Brunch kp5
kp5 brunch cava
brunch kp5 2
brunch kp5 croissant