Hold din fest på Hantwerk

Hantwerk er Håndværk – Vores køkken har rødder både i det rustikke franske køkken, men også fra Michelin. Vi ynder det gode håndværk og sætter vores stolthed i hver enkelt ret.
Med in-house bryghus, matcher vi maden mod vores 18 haner fadøl og du har muligheden for ølsmagning og rundvisning i bryggeriet.
Er du mere til vin? .. bare rolig vi importere vores vin selv, direkte fra bonden og har et fast stort sortiment.

I nært samarbejde med SurfAgency, kan vi direkte på adressen tilbyde forskellige events, inden eller efter jeres besøg hos os.

Interesseret i at holde din fest eller jeres firmaarangement hos Hantwerk?
Så kontakt os på kontakt@hantwerk.dk

I samarbejde med surf agency

1 TIMES VILDMARKSBAD – 370 Dkk / Person
I vores populære opvarmede vildmarksbad (trækar/hottub), kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger med et glas vin eller en kold fadøl. Vandet opvarmes med en brændeovn. Alt er forberedt og klargjort til jer, når I ankommer.
Læs mere..

 

1 TIMES SAUNA EVENT – 370,- / Person
Book en Surfer Sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Saunaens store panorama glasrude tillader en smuk udsigt til vandet. Sauna kapacitet: 10 personer. Er I en større gruppe kan I evt. tilføje vildmarksbad-leje. Alt er forberedt og klargjort til jer når I ankommer. Læs mere..