Menukort

Vi forbereder kun et begrænset antal tapas, derfor anbefales det at booke på forhånd.
Vores vine sælges også ud af huset via personligt kontakt i baren eller vores webshop

WEBSHOP

Tørstig?

Vinbaren

I vores selvbetjeningsbar finder du særligt udvalgte vine for der er noget for enhver smag.
Vi skifter hyppigt vinene ud og det er muligt at smage på dem inden man køber. Når du finder den vin/bobler du bedst kan lide hældes der til stregen og du betaler 60,- for vine og 45,- for bobler.

– Simpelt, lækkert og ærligt.

Meget mere vin…
Foruden vores vinbar har vi et bredt udvalg af vin af egen import, som det er muligt at købe på hele flasker. Ved at vi selv importerer kan vi tilbyde vin til fornuftige priser. Spørg endelig vores vintjernere til råds.


Øvrige drikkevarer
Vi er en vinbar – men bare rolig – vi har også et lækkert udvalg af øl fra Humleland samt sodavand og i sommerperioden kommer vi også til at servere cocktails efter Italiensk forbillede.

Sulten?

Spansk Tapas
Serrano skinke / chorizo pølse / ande-paté m. Madagascar peber / schweizisk emmentaler / dansk Ulvedal-Tørskind m. krystaller / fransk Tomme De Savoi / røget brie. Serveret med: Stenovnsbagt brød / græske oliven / salte mandler / hjemmelavet tomat-tapenade

Fisketapas

Vores fisketapas  laver i samarbejde med Clausen fisk og varierer efter dagens fangst men indeholder altid røget laks og safranaioli. Spørg endelig din vintjener.

199,- for en servering til 2 personer

Snacks
Mandler / oliven / chips – 30,-/stk