Menukort

Vi forbereder kun et begrænset antal tapas, derfor anbefales det at booke på forhånd.
Vores vine sælges også ud af huset via personligt kontakt i baren eller vores webshop

BOOK BORD

Tørstig?

Vinbaren

I vores selvbetjeningsbar finder du særligt udvalgte vine for der er noget for enhver smag.
Vi skifter hyppigt vinene ud og det er muligt at smage på dem inden man køber. Når du finder den vin/bobler du bedst kan lide hældes der til stregen og du betaler 60,- for vine og bobler.

– Simpelt, lækkert og ærligt.

Meget mere vin…
Foruden vores vinbar har vi et bredt udvalg af vin af egen import, som det er muligt at købe på hele flasker. Ved at vi selv importerer kan vi tilbyde vin til fornuftige priser. Spørg endelig vores vintjernere til råds.


Øvrige drikkevarer
Vi er en vinbar – men bare rolig – vi har også et lækkert udvalg af øl fra Humleland samt sodavand og i sommerperioden kommer vi også til at servere cocktails efter Italiensk forbillede.

Sulten?

Snacks
Mandler / oliven / chips 30,-/stk

NYHED
Croque m. Comté
Serrano og hjemmesyltede rødløg 59,-

Spansk Tapas
Serrano skinke / chorizo pølse / ande-paté m. Madagascar peber / schweizisk emmentaler / dansk Ulvedal-Tørskind m. krystaller / fransk Tomme De Savoi / røget brie. Serveret med: Stenovnsbagt brød / græske oliven / salte mandler / hjemmelavet tomat-tapenade.
199,- (nok til 2 personer)

Fisketapas
Fisketapas med Portugisisk fortegn.
Økologisk tun i kokosolie med druer og rosmarin / Grillet saltet torsk m. strejf af hvidløg / 1 klasses sardiner i olivenolie. Serveres med stenovnsbagt brød.
199,- (nok til 2 personer)