Menukort

KP5 Menu

Køkkenteamet sammensætter to eller tre velafstemte retter med inspiration fra sæson og trend.

2 retter 278,-   inkl. vinmenu 475,-
3 retter 328,-   inkl. vinmenu 599,-

Frokostmenu

FISK OG SKALDYR
ØSTERS 30,- stk.

amélie – citron – tabasco

SILDEMAD 98,-
brændt æggeblomme – sauce tatar – fennikel – æble

KP5’S STJERNESKUD 188,-
håndpillede rejer – syltede asparges – laks – dagens flade

REJESALAT 148,-
lunt brioche – citron – salat

DE KLASSISKE
OMELET 108,-
nordisk skinke – spæde salater – parmesan

PARISERBØF 148,-
med hele svineriet

TARTELET 138,
sprød butterdej – hønsefrikassé – fermenteret selleri – hestebønner

TATAR 178,-
håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

RIBEYE 268,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

SØDT

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

BAGTE FERSKNER 88,-
råcreme – mørk chokolade – mandler

OST 88,-

DAGENS KAGE 48,-

PETIT FOURS 48,-

 

Aften a la carte retter tilbydes til frokost ved forudbestilling

Aftenmenu

FORRETTER
ØSTERS pr stk. 30,-
amélie – citron – tabasco

KRABBESALAT 128,-
rösti – kapers – saltet citron

RAVIOLI MED UNGHANE 128,-
parmesan – hvidløg – timian fra Peters Gartneri

JOMFRUHUMMER dagspris
citron – hvidløg – persille

FOIE GRAS TORCHON 138,-
æblechutney – ristet brød – pinjekerner

HOVEDRETTER

RIBEYE 268,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

PIGHVAR 258,-
kantareller – syltede asparges – fløde

VAGTEL 238,-
trøffel – majs – sauce supreme

FYNSK GRIS ”PORCHETTA” 208,-
artiskokker – polenta – marco polo sauce

TATAR 178,-
håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

DESSERTER

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

BAGTE FERSKNER 88,-
råcreme – mørk chokolade – mandler

OST 88,-

PETIT FOURS 48,-

Brunch (Kun søndage)

Søndage er der kun åbent til brunch.
Ved forudbestilling kan der serveres frokostretter fra kl 12.00.

3 SERVERINGER TIL 218,-
Inkl. ad libitum drikkevarer 348,-

SERVERING 1
Hjemmelavet tykmælk, m. granola
Frugt fra Rungis markedet i Paris
Lækkert pålæg fra vores slagter i Nørre Søby på Fyn
Hjemmelavet leverpostej med bacon og sylt
Gammel Knas fra Arla Unika med hybenmarmelade
Hertil 3 slags hjemmebagt brød

SERVERING 2

Røræg med med gravad laks og purløg
Croque Monsieur
Drumstick af hjort med honning, enebær og pickles

SERVERING 3

Pandekager á la suzette
3 små desserter
(kan evt. tages med hjem til eftermiddagskaffen)

DRIKKEVARER

Økologisk stempelkaffe
Økologisk te
Juice
Hjemmelavet saft
Cava

Brunch kp5
kp5 brunch cava
brunch kp5 2
brunch kp5 croissant