Menukort

KP5 Menu

Køkkenteamet sammensætter to eller tre velafstemte retter med inspiration fra sæson og trend.

2 retter 278,-   inkl. vinmenu 475,-
3 retter 328,-   inkl. vinmenu 598,-


FORRET

TORSK 108,-
agurk – karse – havregrød

Katrin Wind Riesling, Pfalz, Tyskland

 

HOVEDRET

KALV 198,-
sennepssauce – asparges – byg – urter
Pinot Pinot, Pfalz, Tyskland


DESSERT

RABARBERKOMPOT 88,-
 kokos/appelsin sorbet – hvid chokolade

Rombeau Muscat, Riversaltes, Frankrig

Frokostmenu

CAVIAR & BLINIS 158,-
caviar – blinis – løg – urter

RØDBEDE CARPACCIO 108,-
rødbede – trøffel – nødder

MOULES MARINÈRES 138,- / 178,-*
hvidvin – fløde – tomat – hvidløg – urter

PARISERBØF 148,-
med hele svineriet

A LA STJERNESKUD 188,-
håndpillede rejer – grønt – urter  – paneret fisk

2 RETTERS FROKOSTMENU 228,-
inkl. vinmenu 368,-
spørg venligst tjeneren

– EKSTRA –

FRITTER & DIP 48,-*

HUMUS MED GRØNT & BOGHVEDE 48,-

BRØD MED SMØR OG DIP 28,-

Aftenmenu

CAVIAR & BLINIS 158,-
caviar – blinis – løg – urter

RØDBEDE CARPACCIO 108,-
rødbede – trøffel – nødder

MOULES MARINÈRES 138,- / 178,-*
hvidvin – fløde – tomat – hvidløg – urter

TATAR 138,- / 178,-*
oksetatar – grønt – urter

BISQUE DE HOMARD 188,-
hummer – tomat – rød karry – dagensfangst – urter

COLIN 198,-
kulmule – puntalette – grønt – parmesan

RÆVHEDE ØKO RIBEYE 298,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce

– SØDT –

SÆSON DESSERT 88,-
spørg venligst tjeneren

DAGENS IS  58,-
frisk is

GÂTEAU MARCEL AVEC GLACE 88,-
chokoladekage med is

PETIT FOURS 48 ,-

Søndagsbrunch

SERVERING 1
Smør og  dip
Tykmælk, m. granola
Frugt
Lækkert pålæg fra vores slagter i Nørre Søby på Fyn
Gammel Knas ost  med marmelade
Æg en cocotte med pølser, bacon og røget tomatsauce.
Lun svampetoast
Hertil 2 slags hjemmebagt brød

SERVERING 2
Pandekager
Kage
Is

DRIKKEVARER

Økologisk stempelkaffe
Økologisk te
Juice
Hjemmelavet saft
Cava

 

2 SERVERINGER TIL 198,-
Inkl. ad libitum drikkevarer 318,-

Brunch kp5
kp5 brunch cava
brunch kp5 2
brunch kp5 croissant