Menukort

KP5 Menu

Køkkenteamet sammensætter to eller tre velafstemte retter med inspiration fra sæson og trend.

2 retter 278,-   inkl. vinmenu 475,-
3 retter 328,-   inkl. vinmenu 599,-

Frokostmenu

FISK OG SKALDYR
ØSTERS 30,- stk.

gillardeau – citron – tabasco

SILDEMAD 98,-
brændt æggeblomme – sauce tatar – fennikel – æble

KP5’S STJERNESKUD 178,-
håndpillede rejer – syltede asparges – laks – dagens flade

REJESALAT 148,-
lunt brioche – citron – salat

DE KLASSISKE
OMELET 108,-
nordisk skinke – spæde salater – parmesan

PARISERBØF 148,-
med hele svineriet

TARTELET 138,
sprød butterdej – hønsefrikassé – fermenteret selleri – hestebønner

TATAR 178,-
håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

RIBEYE 268,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

SØDT

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

ECLAIR 88,-
iscreme – chokoladesauce

PETIT FOURS 48,-

Aften a la carte retter tilbydes til frokost ved forudbestilling

Aftenmenu

FORRETTER
ØSTERS pr stk. 30,-
gillardeau – citron – tabasco

LAKS 118,-
hjemmerøget laks – beder – friskost

CONFITERET KALVEBRISSEL 128,-
havre – syltet svampe – persille

AGNOLOTTI 128,-
græskar – salvie – spidskål – brunet smør

FOIE GRAS TORCHON 138,-
æblechutney – ristet brød – pinjekerner

HOVEDRETTER

RIBEYE 268,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

SANDART 228,-
”waldorff” – pommes puré – grillet salat sauce

FYNSK GRIS 188,-
grønkål – ribs – hasselnødder

CONFIT DE CANARD 218,-
puy linser – bacon – krydderurter

TATAR 178,-
håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

DESSERTER

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

ECLAIR 88,-
iscreme – chokoladesauce

PETIT FOURS 48,-

Brunch (Kun søndage)

Søndage er der kun åbent til brunch.
Ved forudbestilling kan der serveres frokostretter fra kl 12.00.

3 SERVERINGER TIL 218,-
Inkl. ad libitum drikkevarer 348,-

SERVERING 1
Hjemmelavet tykmælk, m. granola og friske bær
Frugt fra Rungis markedet i Paris
Lækkert pålæg fra vores slagter i Nørre Søby på Fyn
Hjemmebagt leverpostej
Hjemmelavet marmelade
Hertil 3 slags hjemmebagt brød

SERVERING 2
Minicroissant m. kyllingesalat og parmesan
Egg Benedict med røget laks
Hertil 3 slags hjemmebagt brød

SERVERING 3

Ost m. hjemmelavet chutney
Pandekager á la suzette
3 små desserter
(kan evt. tages med hjem til eftermiddagskaffen)

DRIKKEVARER

Økologisk stempelkaffe
Økologisk te
Juice
Hjemmelavet saft
Cava

Brunch kp5
kp5 brunch cava
brunch kp5 2
brunch kp5 croissant