Menukort

KP5 Menu

Køkkenteamet sammensætter to eller tre velafstemte retter med inspiration fra sæson og trend.

2 retter 278,-   inkl. vinmenu 475,-
3 retter 328,-   inkl. vinmenu 599,-

Frokostmenu

FISK OG SKALDYR
ØSTERS 30,- stk.

amélie – citron – tabasco

SILDEMAD 98,-
brændt æggeblomme – sauce tatar – fennikel – æble

KP5’S STJERNESKUD 188,-
håndpillede rejer – syltede asier – laks – dagens flade

REJESALAT 148,-
lunt brioche – citron – salat

DE KLASSISKE
OMELET 108,-
nordisk skinke – spæde salater – parmesan

PARISERBØF 148,-
med hele svineriet

KP5´S HØNSESALAT 138,-
bacon fra Fyen – confiteret kyllingevinger – brioche

TATAR 178,-
håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

RIBEYE 268,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

SØDT

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

3 KUGLER IS 68,-

OST 88,-

DAGENS KAGE 48,-

PETIT FOURS 48,-

 

Aften a la carte retter tilbydes til frokost ved forudbestilling

Aftenmenu

FORRETTER
ØSTERS pr stk. 30,-
amélie – citron – tabasco

CARPACCIO 128,-
vitello – efterårs løg – confiteret æggeblomme

AGNOLOTTI 128,-
græskar – polenta – brunet smør

TORSK 138,-
hummerbisque – peberfrugt – ingefær

FOIE GRAS TORCHON 138,-
æblechutney – ristet brød – pinjekerner

HOVEDRETTER

RIBEYE 268,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

HELLEFLYNDER 258,-
fiskefumé – dolme – persillerod

CONFITERET ANDELÅR 228,-
beder fra Peters Gartneri – pastinak – hindbær

TATAR 178,-
håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

DESSERTER

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

PARIS-BREST 88,-
hasselnød – vandbakkelse – is

OST 88,-

PETIT FOURS 48,-

Brunch (Kun søndage)

Søndage er der kun åbent til brunch.
Ved forudbestilling kan der serveres frokostretter fra kl 12.00.

3 SERVERINGER TIL 218,-
Inkl. ad libitum drikkevarer 348,-

SERVERING 1
Hjemmelavet tykmælk, m. granola
Frugt fra Rungis markedet i Paris
Lækkert pålæg fra vores slagter i Nørre Søby på Fyn
Hjemmelavet leverpostej med bacon og sylt
Gammel Knas fra Arla Unika med hybenmarmelade
Hertil 3 slags hjemmebagt brød

SERVERING 2

Røræg med med gravad laks og purløg
Croissant med hønsesalat
Arancini med piment d’espelette

SERVERING 3

Pandekager á la suzette
3 små desserter
(kan evt. tages med hjem til eftermiddagskaffen)

DRIKKEVARER

Økologisk stempelkaffe
Økologisk te
Juice
Hjemmelavet saft
Cava

Brunch kp5
kp5 brunch cava
brunch kp5 2
brunch kp5 croissant