BEMÆRK: Vi frabeder os kontanter, men tager imod alle kort gebyrfrit.

Restauranten byder på fransk inspirerede retter i dejlige nyrenoverede lokaler. Vi serverer lækker mad, som er sæsonrelateret og hvor respekten for den gode råvare er i fokus.

Du sidder i unikke omgivelser med havkik og kan følge med i livet på lystbådehavnen. Hos KP5 fornemmer du stemningen fra både vand og skov.

BOOK BORDSELSKABER

Menukort

KP5 Menu

FORRET

Gazpacho – tomater i variation – sherry vinaigrette

_______

HOVEDRET

“Label Rouge” kyllingebryst – dampede hvide og grønne asparges – pommes pure – asparges veloute

_______

DESSERT

Chokoladetærte – mandarin is
Køkkenteamet sammensætter flere gange årligt KP5 menuen.

Menuen består af 3 velafstemte retter med inspiration fra sæson og trend.

 

ONSDAG – TORSDAG
2 retter 228,-
3 retter 278,-

FREDAG – LØRDAG
2 retter 278,-
3 retter 328,-

Frokostmenu

FISK OG SKALDYR
ØSTERS 30,- stk.

Gillardeau – citron – tabasco

SILDEMAD 98,-
brændt æggeblomme – sauce tatar – fennikel – æble

KP5’S STJERNESKUD 178,-
håndpillede rejer – syltede asparges – laks – dagens flade

REJESALAT 148,-
lunt brioche – citron – salat

DE KLASSISKE
OMELET 108,-
nordisk skinke – spæde salater – parmesan

PARISERBØF 148,-
Med hele svineriet

TARTELET 138,
Sprød butterdej – hønsefrikassé – fermenteret selleri – hestebønner

TATAR 178,-
Håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

RIBEYE 268,-
Fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

SØDT

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

BAKEWELL TARTE 88,-
Mandler – vanilje – rabarber

PETIT FOURS 48,-

Aften a la carte retter tilbydes ved forudbestilling

Aftenmenu

FORRETTER
ØSTERS pr stk. 30,-
gillardeau – citron – tabasco

KRABBE 118,-
krabbe i sprød skal – æble – lime – syltet ingefær – kartoffel

CONFITERET KALVEBRISSEL 128,-
fermenteret hvide asparges – tykmælk – ramsløg fra riiskov

AGNOLOTTI 128,-
pastapuder – hønseboullion – aubergine – salsiccia

FOIE GRAS TORCHON 138,-
æblechutney – ristet brød – pinjekerner

HOVEDRETTER

RIBEYE 268,-
fritter – bearnaise – rødvinssauce – hjertesalat

POCHERET LAKS 228,-
noily prat – syre – hestebønner – muslinger

LANDKYLLING 188,- 
hvide franske asparges – selleri – trøffelsauce – løg

DUROC GRIS 198,-
vadouvan sauce – arancini – grillede nektariner – shiso

TATAR 178,-
håndrørt oksetatar – fritter – frisésalat

DESSERTER

CREME BRULÉ 88,-
bora bora vanilje

BAKEWELL TARTE 88,-
mandler – vanilje – rabarber

PETIT FOURS 48,-

Brunch (Kun søndage)

3 SERVERINGER TIL 218,-
Inkl. ad libitum drikkevarer 348,-

SERVERING 1
Hjemmelavet tykmælk, m. granola og friske bær
Frugt fra Rungis markedet i Paris
Lækkert pålæg fra vores slagter i Nørre Søby på Fyn
Vores egen paté
Hjemmelavet marmelade
Hertil 3 slags hjemmebagt brød

SERVERING 2
Minicroissant m. kyllingesalat og parmesan
Hjemmerøget laks med cremet røræg og purløg
Tortilla m. cerviche, avocadocreme og lime
Hvid asparges med luftig hollandaise
Hertil 3 slags hjemmebagt brød

SERVERING 3
Ost m. hjemmelavet chutney
Pandekager á la suzette
3 små desserter
(kan evt. tages med hjem til eftermiddagskaffen)

DRIKKEVARER
Økologisk stempelkaffe
Økologisk te
Juice
Hjemmelavet saft
Liflig Cava

ÅBNINGSTIDER

onsdag: 12.00 - 23.00
torsdag: 12.00 - 23.00
fredag: 12.00 - 23.00
lørdag: 12.00 - 23.00
søndag: 10.00 - 16.00
________________________________________________
Onsdag - lørdag lukker køkkenet kl. 21.00
Fredag - lørdag er køkkenet lukket kl. 14.30 - 17.30
Søndag har vi kun åbent til brunch og lukker køkkenet kl. 14.00

KONTAKT

Kontakt os vedr. booking af selskaber og evt. spørgsmål.
Ved booking af selskaber større end 8 personer kontakt venligst: mail@kp5.dk

Telefon: 61 45 45 63 (telefonen er aktiv fra 1. marts, indtil da skriv venligst en mail)

FØLG OS

Instagram

ADRESSE

Kystpromenaden 5
8000 Aarhus C
Danmark